Individueel coachingstraject bij burn-out Nijmegen

Voor wie?

  • Heb je burn-outklachten of ben je ervan aan het herstellen?
  • Wil je voorkomen dat je burn-out raakt?
  • Ben je (bijna) hersteld van een burn-out en wil je voorkomen dat het weer gebeurt?
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding?

Dan is een individueel coachingstraject bij burn-out ondersteunend voor jou!

Wat is individuele coaching bij burn-out?

Individuele coaching bij burn-out is een persoonlijke, 1 op 1 begeleiding bij jouw burn-out problematiek. In een intakegesprek stellen we eerst samen vast waarmee je aan de slag wilt. De inhoud is voor iedereen verschillend. Ben je al aan het herstellen van burn-out of zit je er nog middenin? Wat zijn jouw valkuilen en leerpunten? De volgende onderwerpen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen:

  • Herstel
  • Zelfzorg
  • Onderliggende patronen
  • Grenzen stellen
  • Perfectionisme
  • Leren om dingen te doen die het herstel bevorderen

De inhoud van de individuele burn-out coaching stem ik af op jouw persoonlijke situatie. Wil je liever begeleid worden in een groep? Dan kun je ook kiezen voor de burn-out training.

Wat doen we tijdens de coachingsessies?

We richten het traject zo in dat het volledig aansluit bij jouw behoeften en wensen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
– Omgaan met bepaalde lastige emoties
– Dealen met hardnekkige gedachtenpatronen
– Zelfzorg in praktijk brengen
– De innerlijke criticus
– Automatische stresspatronen doorbreken

Je krijgt ook oefeningen en opdrachten mee als huiswerk. Maar dit stemmen we altijd goed af op jouw belastbaarheid van dat moment.

Waar en hoe vaak is de individuele coaching bij burn-out?

Het coachingstraject bestaat uit gemiddeld 8 sessies van een uur in centrum Cordium (www.cordium.nl) in Nijmegen. Gemiddeld zien we elkaar 1 x in de 1 of 2 weken. De afspraken stemmen we af op jouw belastbaarheid en agenda.

Ervaringen

“Ik kwam tot de bewustwording dat ik continu in de ‘doe modus’ zat, en nul tijd nam voor de zijnsmodus, dus geen oplaadtijd had. Dit ben ik door de coaching wel gaan doen, en levert me dus herstel van mijn burn-out op.”

“Het meer met aandacht leven, bewust van en in het moment, is wat ik hier ook echt geleerd heb. Ook het inzicht dat ik verwierf in patronen in mijn gedrag, was waardevol, evenals de sessie over je waarden. Het maakt dat ik mezelf nog een beetje beter heb leren kennen, hoe ik ben omgegaan met de problemen op mijn werk en wat voor mij werkelijk van belang is, van betekenis is in mijn leven.”

“Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen handelen, denken en patronen. En heb tools meegekregen die ik bij een vol hoofd kan inzetten. Juist kleine eenvoudige dingen die makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse praktijk. Ook als je weinig tijd hebt.”

“Ik ben beter gaan begrijpen wat mijn valkuilen zijn, hoe door het ‘standje automatisch reageren’ er geen verandering komt in zaken die ik zelf graag anders zou willen doen en wat ik kan doen om wel een andere reactie neer te zetten. Maar vooral wat het mij kan opleveren als ik in stressvolle situaties anders reageer.”

“De gedachtenpatronen, waarden, etc. op papier zetten hielpen me inzicht te krijgen in mijn patronen zodat ik ze ook kon veranderen.”

Meer informatie of aanmelden voor een intakegesprek?

Wil je meer informatie over een individueel coachingstraject bij burn-out of heb je belangstelling voor een intakegesprek? Neem dan gerust contact met mij op:

Simone Lips
info@aandachtvoorburn-out.nl
0628835438

Neem contact op